By me gatheredCum stateam eu intr-o zi, la inceput de septembrie, dupa o vacanta reusita, si bantuiam pe internet, imi trece prin mainte sa atasez la cautare cuvantul handmade.

Si nimeresc niscai tutoriale de prelucrat pasta polimerica, afland ca n-ar fi deloc rau sa modelezi, ba dimpotriva, acest material poarta cu sine o anume magie ce se arata nu doar initiatilor. Si uite asa am inceput sa ma joc cu plastilina fiicei mele, si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ce lucruri frumoase sunt ascunse in acel bot de material.
A doua zi am dat iama in targ sa caut mult doritul FIMO. Si pentru ca nu m-am dus singura, ci l-am luat si pe sotul meu cu mine, am profitat de ocazie ca sa-i golesc buzunarele de bani. Am luat FIMO vreo patru culori, un roller si un set de cutite speciale.
E...pune-te pe treaba. Trei zile si trei nopti am tot sucit si rasucit. Fascinant material. De atunci nu ma mai pot opri.
Acum invat sa editez un blog, imi pun problema cum sa fac poze mai frumoase si mai relevante...o intreaga cascada de noutati.

Plante din flora spontana -zona de deal:

Rosa canina

Rosa canina
Iata si frumusetile de la munte

Parcul Circul de Stat - Bucharest

Nymphaea lotus

De pe la mareUn cer frumos de seara.Pentru pomul de Craciun:


De Sfantul Andrei:


Bounty Fair